Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Na sarajevskom aerodromu uhapšeno lice s potjernice

sarajevski aerodrom (2)

Na Aerodromu Sarajevo uhapšeno je lice čiji su inicijali S.M. za kojim je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisalo potragu zbog krivičnih djela trgovina ljudima i poreska utaja.

Ovaj državljanin BiH i Srbije na aerodrom Sarajevo stigao je letom iz Beograda, a predat je službenicima Sudske policije Suda BiH, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Na graničnom prijelazu Orašje, pri ulasku u BiH, slobode je lišeno lici čiji su inicijali Đ.M. nakon što je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Bijeljini zbog krivičnog djela šumska krađa.

Državljanin BiH predat je danas službenicima Sudske policije Bijeljina.

Službenici Jedinice za podršku i kontrolu Terenske kancelarije Jug Čapljina oduzeli su 0,5 grama kokaina od državljanina Hrvatske čiji su inicijali D.V.

On je otkriven prilikom granične kontrole putničkog vozila, hrvatskih nacionalnih oznaka, u graničnom pojasu na području Čapljine.

O događaju je obaviješten tužilac Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona prema čijem će nalogu protiv D.V. biti dostavljen izvještaj zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga.