Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Teslić

Načelnik Civilne zaštite brutalno pretučen pred djecom (FOTO)

sdsds

Izvor blizak istrazi rekao je da ono što je šokirali sve prolaznike jeste to što se napad desio usred dana, u parku gdje je bilo više djece

Načelnik Civilne zaštite u Tesliću Dule Borić pretučen je u nedjelju pred većom grupe djece na dječjem igralištu u tom gradu, piše portal Srpskainfo..

Napad se desio u po dana i to u parku koji se nalazi u blizini zgrade u kojoj živi Borić.

Portparol Policijske uprave Doboj Dragana Kerkez je potvrdila, navodeći inicijale, da im je prijavljeno da su dvije nepoznate osobe napale Borića i nanijele mu teške povrede.

– Nakon prijave policija je odmah izašla na lice mjesta i Borić je upućen u Dom zdravlja u Tesliću, gdje mu je pružena ljekarska pomoć. O svemu je obaviješten i dežurni tužilac koji je djelo okarakterisao kao nanošenje tjelesnih povreda – pojasnila je Kerkezova.

Izvor blizak istrazi rekao je da ono što je šokirali sve prolaznike jeste to što se napad desio usred dana, u parku gdje je bilo više djece.

– Ne prejudicirajući motive ovog napada, što je posao istražnih organa, svaki stanovnik naše opštine mogao bi da se zapita šta se to dešava već nekoliko godina u Tesliću, šta je sljedeće i ko je sledeći, te da opravdano strahuje za svoju bezbjednost i za bezbjednost svoje porodice – rekli su SDS Teslić.

Od nadležnih istražnih policijskih i tužilačkih organa očekuju da što prije privedu pravdi počinioce ovog napada, kako bi se među građane vratio mir i osjećaj sigurnosti, kao i povjerenje u rad tih organa.