Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nakon reanimacije djevojčica upućena u tuzlansku bolnicu

nesreca zvornik
FOTO: Nezavisne novine

Četvorogodišnja djevojčica iz Beograda koja je danas teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći kod Milića, upućena je nakon reanimacije i saniranja povreda u Opštoj bolnici u Zvorniku u Dječiju hirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla, rekao je Srni dežurni hirurg zvorničke bolnice Milan Vidović.

Vidović je rekao Srni da je djevojčica dovezena u Kliničku ambulantu Opšte bolnice Zvornik u veoma teškom stanju.

“Djevojčica je zadobila otvoreni prelom lijeve nadlaktice, prelom desne natkoljenice i ima teške povrede tijela i glave”, naveo je Vidović.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Milići-Zvornik, u mjestu Vukšić Polje, poginuo je bračni par iz Srbije čiji su inicijali Đ.P. i N.P.

NJihova kćerka, koja se nalazila u automobilu, prevezena je nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Milići u Opštu bolnicu Zvornik, a odatle u Univerzitetski klinički centar Tuzla.

Tužilac Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu Biljana Petrović rekla je Srni da će se o uzrok današnje nesreće moći govoriti tek nakon što bude završen uviđaj i obavljeno vještačenje.

“Vještak saobraćajne struke izvršiće vještačenje. U toku je uviđaj i prikupljanje svih materijalnih dokaza i tek nakon toga moći će se sa određenom sigurnošću reći šta je uzrok ove teške nesreće”, rekla je Petrovićeva, koja je izašla mjesto nesreće.

Očevici nesreće kažu da se prilikom sudara čuo zvuk, od kojeg su zanijemili mještani obližnjih kuća.

Novinar Srne nezvanično saznaje da je bračni par boravio u Milićima na svadbi i da su se vraćali kući u Beograd.