Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nesreća kod konjica

Nakon što je Ajla izvučena mrtva, Amar se pokušao ubiti

ajla amar

Podsjećamo da se teška saobraćajna nesreća dogodila u mjestu Spiljani u Konjicu, nakon što je automobil sletio sa Spiljanskog mosta u rijeku Neretvu

Amar Duraković, mladić koji je prije dvije noći uspio da ispliva iz Neretve, zbog pretrpljenog šoka i straha te zbog najmere da počini samoubistvo smješten je na Odjel psihijatrije mostarske bolnice.

S njim u automobilu bila je Ajla Đikić, također iz Konjica, koja nije uspjela da se spasi iz automobila koji je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, sletio sa Spiljanskog mosta u Konjicu u Neretvu.

Njeno tijelo je jučer pronađeno.

U međuvremenu se na društvenim mrežama pojavila zajednička fotografija Amara i Ajle na kojoj su nasmijani te je izazvala lavinu emotivnih komentara.

Podsjećamo da se teška saobraćajna nesreća dogodila u mjestu Spiljani u Konjicu, nakon što je automobil sletio sa Spiljanskog mosta u rijeku Neretvu.

Tragedija se dogodila pod misterioznim okolnostima. Patrola policije je tokom protekle noći obilazila područje i na oko dva kilometra od mjesta gdje je pronađen povrijeđeni muškarac, pronašli su tragove koji upućuju na to da je vozilo sletjelo u Neretvu, ali zbog slabe vidljivosti, zamućenosti vode i povećanog nivo rijeke Neretve, u toku noći nisu uspjeli pronaći ni djevojku ni vozilo.