Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nezapamćena tragedija

Nakon stravičnog zločina u Bihaću: Potpuna tišina i dječija bicikla ispred kuće

bihac tagedija333

Jutros je nastavljena istraga, a šokirane komšije ne mogu vjerovati da je Sović, za kojeg kažu da je bio brižan otac, mogao napraviti ovo.

Užasna, nezapamćena tragedija šokirala je sinoć bihaćko mjesto Mali Lug. Stravični prizor u kući u kojoj je živjela porodica Sović prvi je vidio brat Sovićeve supruge, koji je policajac i koji je živio s njima.

Otac Admir ubio je troje maloljetne djece, nakon čega je presudio sebi. Jutros je nastavljena istraga, a šokirane komšije ne mogu vjerovati da je Sović, za kojeg kažu da je bio brižan otac, mogao napraviti ovo.

Dan poslije u bihaćkom prigradskom naselju Mali Lug vlada potpuna tišina. Ispred kuće gdje se dogodio stravičan događaj samo policijsko vozilo, žuta traka, tri dječija bicikla i neizmjerna tuga…

Službenici MUP-a i Tužilaštva USK i danas nastavljaju uviđaj da bi utvrdili detalje onoga što se zbivalo jučer u poslijepodnevnim satima u Malom Lugu.

Navodno je supruga Leila prije dvadesetak dana ostavila Admira.

Kako se nezvanično saznaje, putem drugih ljudi molio je da se ona vrati. Ali ona nije željela i to je dovelo do ove stravične tragedije.

Navodno je prijatelju najavio što će uraditi, a i supruzi je rekao da će ubiti djecu i sebe ako ga ostavi.