Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Crna hronika

Nesreća na putu Žepče – Zavidovići: U direktnom sudaru poginula žena

07/09/2016

U saobraćajnoj nesreći danas oko 12.30 sati u blizini naseljenog mjesta Bistrica, na regionalnom putu R-465 Žepče – Zavidovići, poginula je suvozačica u jednom od vozila koja su sudjelovala u sudaru, dok su dvije osobe povrijeđene i prevezene su na Odjel urgentne medicine Kantonalne bolnice Zenica.

Prema službenoj informaciji policije MUP ZDK-a, u ovoj saobraćajnoj nesreći sudjelovala su dva putnička automobila “WV pasat” i “opel kadet”.

Nadležni policijski tim, uz nadzor dežurnog kantonalnog tužitelja Adisa Husića, na mjestu nesreće obavlja uviđajne i istražne radnje nakon kojih će se znati okolnosti u kojima se dogodila ova saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom.

U toku obavljanja policijskog uviđaja obustavljen je saobraćaj na regionalnom putu R-465 Žepče – Zavidovići i on se obavlja drugim alternativnim pravcima.

Dežurni kantonalni tužitelj će, u skladu sa zakonskim ovlaštenjima, zatražiti proširenje istražnih radnji o ovoj saobraćajnoj nesreći.

Komentari