Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Crna hronika

Nesreća u Sanskom Mostu: Ženu na biciklu pregazio kamion

30/08/2016

Edina Zukić (59) iz Sanskog Mosta, poginula  u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na raskrsnici Prijedorske ulice i Ulice 17. krajiške brigade, u blizini srednjoškolskog centra u ovom gradu.

Nju je pregazio teretni kamion s prikolicom, kojim je upravljao R.Š. (65), dok je biciklom prelazila preko pomenute raskrsnice, te je usmrtio na licu mjesta.

Pripadnici Treće policijske uprave su obavili uviđaj te je konstatovano da je vozač kamiona krivac za ovu saobraćajnu nesreću, jer je prekršio pravilo prvenstva u saobraćaju. U policijskom saopćenju se navodi kako su protiv njega preduzete zakonom propisane mjere.

Foto: Cazin.net

Foto: Cazin.net

Kako javlja portal Inmedia,  vozač je izjavio kako u trenutku skretanja udesno na pomenutoj raskrsnici, uopće nije uočio biciklo i nesretnu ženu na njemu. Pripadnici policije su blokirali ovaj dio grada te je saobraćaj preusmjeravan sporednim ulicama i gradskom zaobilaznicom sve dok nije završen uviđaj.

Komentari