Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

semizovac

Nestao Fadil Medić, zadnji put viđen kako iz dvorišta kuće odlazi u “Golfu”

BiH dobila 20 tona medicinske pomoći iz UAE, stigli i sporni respiratori iz Kine
27.05.2020., Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Respiratori koje je danas Bosne i Hercegovina dobila kao donaciju Ujedinjenih Arapskih Emirata identicni su kao i oni koje je nabavila firma "Srebrena malina". Za te respiratore, uvezene iz Kine, strucnim vjestacenjem utvrdjeno je da njihovo koristenje nije preporuceno na intenzivnoj njezi. Na fotografijama, respiratori koje je BiH dobila od UAE. Photo: Armin Durgut/PIXSELL

Navedeno je i to da Medić nije osoba koja ima problema s pamćenjem i isključena je mogućnost demencije

U četvrtak u poslijepodnevnim satima nestao je Fadil Medić (1955) iz Semizovca.

– Jučer je prijavljen nestanak. Patrole su odmah anagažovane koje rade na pronalasku. Nemamo nikakvih dodatnih informacija, potvrđeno je iz MUP-a KS.

Međutim, nestanak Fadila Medića objavili su i njegovi prijatelji na društvenim mrežama.

– Posljednji put viđen 17.09.2020. između 17:00 i 18.00 sati u mjestu Semizovac ulica Krč gdje i živi kako odlazi iz svoje kuće u nepoznatom pravcu, a u vlastitom vozilu marke Golf 3 crne boje registarskih oznaka A18-K-410 – napisao je jedan od Fadilovih poznanika na Facebooku.

Mole se svi ako su ga, i kada posljednji put vidjeli ili sreli, to prijave u komentarima ili putem poruke na Facebooku ili na broj telefona 061 161 112.

Navedeno je i to da Medić nije osoba koja ima problema s pamćenjem i isključena je mogućnost demencije.