Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Gradiška

Nije mogao da podigne novac, pa krenuo da razbija bankomat

bankomat-gradiska

Pokušao razbiti bankomat, pa nožem nasrnuo na radnika obezbjeđenja

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška danas su identifikovali i lišili slobode lice Đ.S. iz Gradiške zbog postojanja sumnje da je počinio krivična djela ,”Ugrožavanje sigurnosti”, ”Teška krađa” i ”Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari”, javlja Anadolu Agency (AA).

Policijskoj stanica Gradiška u 10,25 časova prijavljeno je da se u ulici Vidovdanska u Gradišci u neposrednoj blizini ”Addiko Bank”, nalazi nepoznato muško lice, sa nožem u ruci.

“Odmah po zaprimljenoj prijavi na lice mjesta su izašli policijski službenici Policijske uprave Gradiška, koji su na licu mjesta zatekli lice kako nožem oštećuje pneumatike na dva vozila, koja se nalaze na parking prostoru ispred navedene banke, isto savlađuju i lišavaju slobode”, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Policijski službenici došli su do saznanja da je nepoznato muško lice na bankomatu navedene banke pokušalo izvršiti transakciju novca, te kako ista nije uspjela, rešetkom od šahta koji se nalazi u neposrednoj blizini banke lice je počelo da razbija bankomat.

“U nastojanju radnika obezbjeđenja ‘Securitas Sarajevo’ da spriječi navedeno lice da razbija bankomat, lice Đ.S. na radnika obezbjeđenja nasrće sa nožem u ruci, pri čemu se radnik obezbjeđenja povlači u prostorije banke, te o svemu obavještava Policijsku stanicu Gradiška”, stoji u saopštenju.

O svim okolnostima upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, te je u toku rad po navedenoj prijavi.