Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

naselje stup

Novi snimak obračuna zbog kojeg je hapšen Buba Corelli: “Dobro je, eto murije” (VIDEO)

buba

U međuvremenu se na društvenim mrežama pojavio novi snimak sukoba koji je uznemirio građane ovog naselj

Amar Hodžić, poznatiji kao reper Buba Corelli jučer je, nakon što je prenoćio u policiji, pušten da se brani sa slobode.

On je, zajedno sa rođakom Omarom Curićem, bio uhapšen nakon masovne tuče, a zatim i pucnjave koja se prekjučer dogodila u sarajevskom naselju Stup.

U tom sukobu dvije osobe su zadobile povrede, a Curić i Hodžić su privedeni zbog sumnje da su učestvovali u događaju koji ima obilježje krivičnih djela izazivanje opće opasnosti, nanošenje teških tjelesnih povreda, te nasilničko ponašanje i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i municije.

Nakon što je pušten iz policije, advokat Bube Corellija Zlatko Ibrišimović izjavio je za medije da će on u ovom slučaju “najvjerovatnije biti svjedok”, te ponovio ono što je Hodžić rekao neposredno nakon incidenta, odnosno da “se našao u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu”.

U međuvremenu se na društvenim mrežama pojavio novi snimak sukoba koji je uznemirio građane ovog naselja. Na snimku se vidi da je na mjestu događaja bilo prisutno šest osoba, prenosi Faktor.

Šta se dešavalo pogledajte u videu ispod: