Crna hronika

Teslić

Novo oduzimanje automobila u BiH: Vozio bez vozačke s 31 neplaćenom kaznom

25/08/2020

Utvrđeno je da je višestruki povratnik u činjenju prekršaja, odnosno da ima 31 neplaćenu kaznu sa ukupnim dugom u Registru novčanih kazni u iznosu od 5.952,6 KM

Teslićka policija privremeno je oduzela automobil “hjundai” od lica sa područja ove opštine čiji su inicijali M.DŽ, koje nije posjedovalo vozačku dozvolu. Utvrđeno je daje dozvola ranije deponovana zbog sakupljenih 10 kaznenih bodova za godinu dana.

Vozilo je oduzeto sinoć oko 22.35 časova tokom kontrole saobraćaja, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Izvršenim provjerama u službenim evidencijama, utvrđeno je da je M.DŽ. višestruki povratnik u činjenju prekršaja, odnosno da ima 31 neplaćenu kaznu sa ukupnim dugom u Registru novčanih kazni u iznosu od 5.952,6 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Protiv M.DŽ. će Osnovnom sudu u Tesliću biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja, navedeno je u saopštenju.

Ovo je drugi slučaj oduzimanja vozila u dva dana u Tesliću. U nedjelju je Arnel Aličković, koji ima 24 neplaćene kazne, za koje ukupan dug iznosi oko 6.870 KM, ostao je bez golfa 2, kojim je upravljao iako su na njemu bile nepripadajuće registarske oznake.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.