Crna hronika

tragična saobraćajka

Objavljen identitet stradalih i povrijeđenih učenika kod Gradiške

05/12/2019

Prema nazvaničnim informacijama, mladići su se vraćali sa rekreacije u sali Osnovne škole "Mladen Stojanović" u Vrbaškoj

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći u mjestu Vrabaška kod Gradiške poginuli su učenici četvrtog razreda gradiške Tehničke škole Davor Mijatović i Miloš Švraka, potvrdio je Srni direktor ove škole Vlado Tomić.

On je naveo da je u sinoćnjoj nesreći teže povrede zadobio osamnestogodišnji Miroslav Kozomora, koji je upravljao vozilom, a lakše devetnaestogodišnji suvozač Marko Stević.

Nakon što su dobili informaciju o ovom tragičnom događaju, Tomić je rekao da su pustili kućama učenike koji su sa nastradalim mladićima pohađali odjeljenje mehatronike, dodavši da nastavu vjerovatno neće imati ni sutra.

On je naveo da su telegrame saučešća školi uputili ministar prosvjete i kulture RS Natalija Trivić i direktor Pedagoškog zavoda RS Predrag Damjanović.

Iz Policijske uprave Gradiška ranije je saopšteno da se saobraćajna nesreća dogodila sinoć u 23.30 sati, kada je na magistralnom putu Kozarska Dubica-Gradiška, u mjestu Vrbaška, sa kolovoza sletio automobil “Citroen Xsara” kojim je upravljalo lice čiji su inicijali M.K. iz Gradiške.

Prema nazvaničnim informacijama, mladići su se vraćali sa rekreacije u sali Osnovne škole “Mladen Stojanović” u Vrbaškoj.

Njihov automobilom sletio je sa kolovoza i bočnom lijevom stranom je udario u drvo, a stradali mladići sjedili su na zadnjem sjedištu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.