Crna hronika

Huliganski obračun

Obračun u Mostaru: Mladić zadobio povrede opasne po život zbog navijačkog grafita

13/11/2021
Foto: Bljesak.info

Muška osoba E. P. (2002.) je hospitalizirana u SKB Mostar

U današnjem huliganskom obračunu, koji se oko 14:30 sati dogodio kod bivšeg mostarskog hotela Ero, jedna osoba zadobila je po život opasne ozljede.

“Muška osoba E. P. (2002.) je hospitalizirana u SKB Mostar. Zadobio je teške tjelesne ozljede koje su trenutno opasne po život”, rečeno je Feni iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

E. P. je prva pomoć ukazana u Kantonalnoj bolnici “Dr. Safaet Mujić” odakle je prebačen u SKB Mostar.

U subotu poslijepodne došlo je do fizičkog sukoba, po svemu sudeći, navijača Zrinjskog i Veleža. Prema neslužbenim informacijama do kojih je došao novinar Fene, do incidenta je došlo zbog ocrtavanja navijačkih grafita u tom dijelu grada.

Trenutno je situacija mirna, a na terenu je veliki broj policajaca.

– Do sukoba je došlo između dviju skupina mlađih osoba, vjerojatno navijača, odnosno huligana. Došlo je do međusobnog gađanja kamenja i pirotehnikom. Intervenirala je redovita i interventna policija, a jedan policajac pogođen je kamenom u nogu. Za sada nema uhićenih osoba, a policija radi na identifikaciji i pronalasku osoba umiješanih u incidenta – kazao je Feni glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.