Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Očajni otac ponudio nagradu za informaciju o nestalom sinu

dragoljub misimovic1111

Potraga za Dragoljubom Misimovićem, 16-stogodišnjem učeniku iz gradiške Gimnazije ni nakon 19 dana nije dala rezultat, rekao jeBogdan Misimović, otac nestalog dječaka za Nezavisne novine.

On je dodao da je prije osam dana raspisana i zvanična međunarodna potjernica, ali da još uvijek nema nikakvih informacija.

– Sumnjamo da je naš sin otet. Dosta vremena je izgubljeno na dezinformaciju da je naš sin viđen na Keju. To je odvelo istragu u krivom smijeru. Sada je istraga krenula u drugo pravcu, rekao je dječakov otac i dodao da je porodica spremna bogato da nagradi svakoga ko ima bilo kakvu istinitu informacija koja bi dovela do nestalog dječaka.

Iako je putem privatinih veza kontaktirao policiju Hrvatske u Novoj Gradišci, Bogoljub Misimović kaže da bi to trebalo da zvanično urade policije RS ili BiH.

– Policija u Novoj Gradišci nije dobila nikakvu obavijest od naše policije da je moj sin nestao. To je samo preko Save i postoji bezbroj mogućnosti da Dragoljub dođe do Hrvatske. Hrvatska policija danas je za Dragoljubom raspisala potragu- istakao je Bogdan Misimović.

Marija Markanović, portparol Centra javne bezbjednosti Banja Luka kaže da MUP RS preduzima sve neophodne aktivnosti u cilju pronalaska Dragoljuba Misimovića.

Dragoljub je posljednji put viđen 22. decembra oko 18 sati kada je napustio nastavu i od tada mu se gubi svaki trag. Iz škole je otišao bez ličnih stvari, torbe i jakne.

Porodica Misimović iz naselja Jablanica kod Bosanske Gradiške mole sve koji imaju neke informacije da im se jave ili da pozovu policiju.