Crna hronika

Očuh ubijene pjevačice: Gromović ju je tri puta pregazio automobilom

01/12/2015

“Brutalno je pretukao moju pastorku Jelenu dok nije ostala bez svijesti, a onda je nekoliko puta prešao preko nje automobilom”, ispričao je Nenad Škorić iz Vajske, očuh pjevačice Jelene Turšum, koju je prošle subote usmrtio njen bivši momak i kolega Zoran Gromović u selu Gornje Putićevo kod Travnika.

Ona je nastupala zajedno s Gromovićem, bivšim učesnikom „Pinkovih zvezda“. Nenad Škorić, očuh nesretne žene kazao je za Kurir da su iza Jelene ostali petnaestogodišnji sin, koji živi s njenom majkom i očuhom u Vajskoj kod Bača, dok osmogodišnji dječak i djevojčica od sedam godina žive s njom u Kaknju.

“Gromović i Jelena su u petak imali tezgu u Travniku. Radili su zajedno i kada je trebalo da je odveze kući, vjerovatno su se posvađali. Vozio je nekim zabačenim ulicama. Njeno tijelo je pronađeno na lokalnom putu u selu Gornje Putićevo”, rekao je Škorić.

On dodaje da ga je Jelenin bivši muž zvao i objasnio šta joj se dogodilo.

“Rekao mi da je Gromović odvukao Jelenu do nekih vikendica. Tamo ju je tukao dok nije ostala bez svijesti. Zatim je monstrum tri puta kolima prešao preko nje. Gazio ju je dok je nije ubio, a onda je zvao policiju, koja je pronašla tijelo moje poćerke”, rekao je očuh.

Jelenina majka Ana kaže da se s kćerkom posljednji put čula uoči ubistva.

“Rekla mi je da ide na posao. Trebalo je zajedno da nastupaju, oni dugo rade zajedno. Bila je vesela i raspoložena. Pričala sam i s unukom. Bila je dobra i brižna majka, za raspust je planirala da s djecom bude kod mene”, priča Ana i dodaje da će Jelena biti sahranjena danas u Vajskoj, a da će brigu o djeci preuzeti ona i njen suprug.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.