Crna hronika

Osnovni sud u Banjoj Luci

Određen pritvor 43-godišnjaku koji je zapalio ženu

22/07/2020

Pritvor Stanivukoviću predložio je tužilac banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva

Sudija Osnovnog suda u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor Branislavu Stanivukoviću /43/ iz Srpca osumnjičenom da je polio benzinom i zapalio nevjenčanu suprugu.

Pritvor Stanivukoviću, osumnjičenom za krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici, može trajati do 21. avgusta u 11.40 časova, rečeno je Srni u ovom sudu.

Pritvor Stanivukoviću predložio je tužilac banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

U saopštenju Okružnog tužilaštva navedeno je da je osumnjičeni u ponedjeljak, 20. jula, u 9.30 časova u Aleksandrovcu nevjenčanu suprugu čiji su inicijali M.M. /33/, nakon verbalnog sukoba, polio benzinom i zapalio, te da je ona zadobila teške povrede opasne po život.

Iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske ranije je saopšteno da je žena M.M. primljena u ovu zdravstven u ustanovu sa opekotinama koje su zahvatile oko 50 odsto tijela, da je priključena na aparat za mehaničku ventilaciju, te da je životno ugrožena.

Pacijentkinja je hospitalizovana na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje i sve prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su krajnje neizvjesne.

Mediji prenose da je ljubomorni suprug kod Laktaša polio ženu benzinom, a potom je zapalio.

Komentari

Autor: Srna

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.