Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

mup rs

Oduzeli Peugeot 8. aprila, danas ga pretresli i pronašli 11 kilograma droge

marihuana peugeot

Prilikom oduzimanja automobila 8. aprila, od vozača oduzeto blizu tri kilograma marihuane i više od kilograma kokaina

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova entiteta Republika Srpska su danas izvršili pretres automobila oduzetog 8. aprila i u njemu pronašli 11 kilograma marihuane.

Iz MUP-a RS-a je saopšteno da su policijski službenici „preduzimajući dalje mjere i radnje u nastavku operativne akcije ‘Roma’ i na osnovu operativnih saznanja na osnovu Naredbe Osnovnog suda Doboj, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Doboj 25. juna izvršili pretres putničkog automobila marke ‘Peugeot’ koji je oduzet 8. aprila ove godine na području grada Doboja“.

„Tom prilikom su u skrivenom prostoru, u podu vozila pronašli i oduzeli 21 paket zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne mase od 11 kilograma“, navodi se u saopštenju.

Iz MUP-a podsjećaju da je u okviru operativne akcije „Roma“ 8. aprila na području grada Doboja, lišeno je slobode lice M. V. nakon što je kontrolom putničkog automobila marke „Peugeot“ kojim je upravljao pronađeno i oduzeto 2.964 grama opojne droge „marihuane“ i 1,16 grama opojne droge „kokain”.