Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Opljačkane tri sportske kladionice u Mostaru

Policija noc3333

Policijskoj stanici Mostar Centar u subotu je prijavljeno da je izvršena provalna krađa u sportsku kladionicu “Sport plus”, koja se nalazi u Ulici kralja Tomislava.

Iz kladionice je otuđena registar kasa s nepoznatim iznosom sitnog novca, saopćeno je kantonalnog MUP-a.

Policijskoj upravi (PU) Mostar u nedjelju je prijavljeno da je tokom noći u naselju Semetovac izvršena provala u S.T.R. “Enaa”, pri čemu je iz unutrašnjosti otuđena određena količina novca, neutvrđena količina cigareta, kafe i čokolade te dopuna za mobilne telefone.

O tome je upoznata kriminalistička policija i izvršen je uviđaj.

Radnik sportske kladionice ‘Sport plus’, koja se nalazi u Ulici kardinala Stepinca, prijavio je u nedjelju PU Mostar da je tokom noći izvršena provala u prostorije navedene kladionice te da je iz unutrašnjosti otuđen televizor marke ‘LG’.

Upoznata je kriminalistička policija i izvršen je uviđaj.

Policijskoj stanici Mostar Centar u nedjelju je prijavila radnica sportske kladionice Sport Plus, koja se nalazi u Ulici Mile Budaka, da je tokom noći izvršena provala u prostorije te kladionice.

Patrola policije je utvrdila da je nepoznati počinitelj otvorio ulazna vrata, te da su iz kladionice otuđeni TV marke ‘LG’ i fascikla s ugovorima o radu.

O tome je upoznata kriminalistička policija i poduzete su sve potrebne mjere.