Slobodan Vasković

Osoba koja je pokušala ubiti Vasiljevića slala maloljetnicama svoje gole fotografije (FOTO)

ubice

Kandić, ubica i perverznjak, je već dugi niz godina strah i trepet u Vlasenici i Milićima i pod zaštitom je vlasti, tako da nije odgovarao ni za jedan od brojnih zločina koji je počinio

Milutin Kandić, ubica koji je učestvovao u pokušaju likvidacije Vasiljevića, godinama uznemirava maloljetnice šaljući im fotografije svog polnog organa, objavio je na svom blogu  Slobodan Vasković. Njegov tekst prenosimo u cjelosti.

Nije to Kandićevo seksualno zlostavljanje maljetnih osoba nepoznato nikome iz područja Milića i Vlasenice, pa ni policiji, ali godinama niko nije reagovao na Kandićevo zlostavljanje maloljetnica na opisani način.

Uznemirujući sadržaj:
Fotografije perverznjaka Kandića

Da je Kandić to činio svjedoči fotografija koju objavljujem, a samo je jedna, kako se tvrdi, iz njegovog užasavajućeg bolesnog “serijala”.

Kandić, ubica i perverznjak, je već dugi niz godina strah i trepet u Vlasenici i Milićima i pod zaštitom je vlasti, tako da nije odgovarao ni za jedan od brojnih zločina koji je počinio. Tako ni za ovaj predatorski.

Kandić je sa još šest napadača na Slobodana Vasiljevića, koji su pokušali da ga likvidiraju 2. juna oko ponoći, u jednomjesečnom pritvoru.

Osim njega u jednomjesečnom pritvoru su Goran Čalmić, Nebojša Ozinović, Stefan Garić, Miljan Milić, vozač u AD “Boksit” Milići, Nebojša Petković, takođe uposlen u AD “Boksit” i Stefan Radovanović.

Slaviša Jurošević

Organizator i koordinator ubica je Slaviša Jurošević, koji je još uvijek u bjekstvu. Za njim se, navodno, traga, a, kako se tvrdi, još uvijek se nalazi u BiH.

I Jurošević godinama uživa zaštitu vlasti, uprkos brojnim nedjelima; O tome najbolje svjedoči činjenica da je za pokušaj ubistva Ljubiše Pantića kažnjen sa 800 KM; Likvidacija je preinačena u “izazivanje opšte opasnosti”.

Desilo se to 04.11.2015., kada je Jurošević pucao u Pantića, dok su mu previjali ruku u Domu zdravlja u Milićima. Jurošević je Pantića tada pogodio u nogu.

Jurošević i Kandić su dva najvažnija aktera pokušaja likvidacije Vasiljevića, dok su ostali njima podređeni.

Vasiljevića su pratili desetak dana, da bi ga, s leđa, napali kada je izlazio iz Parohijskog doma u Šekovićima. Vasiljević se nalazi u UKC Tuzla, gdje su ljekari počeli proces buđenja iz kome.

Taj proces može trajati nekoliko dana, a njegovo stanje je, prema poslednjim informacijama, stabilno, ali još uvijek neizvjesno, jer je zadobio teške povrede glave