nikola ivović

Osumnjičeni za mafijaško ubistvo u Crnoj Gori predat u nadležnost Suda BiH

Сарајево – Ивовић предат Суду БиХ
САРАЈЕВО, 19. ЈУЛА /СРНА/ - Никола Ивовић из Црне Горе, којег су на Палама ухапсили припадници МУП-а Републике Српске због постојања основа сумње да је 6. јуна прошле године у Херцег Новом убио Стефана Шаровића, предат је данас у надлежност Суда БиХ.

Za njim je bila raspisana međunarodna potjernica Interpola Podgorica zbog navedenog krivičnog djela

Nikola Ivović iz Crne Gore, kojeg su na Palama uhapsili pripadnici MUP-a Republike Srpske zbog postojanja osnova sumnje da je 6. juna prošle godine u Herceg Novom ubio Stefana Šarovića, predat je danas u nadležnost Suda BiH.

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske, radeći na rasvjetljavanju krivičnih dijela teških ubistava u vezi sa organizovanim kriminalom izvršenih na području Republike Srpske i regiona, uhapsili su juče na Palama Ivovića.

Za njim je bila raspisana međunarodna potjernica Interpola Podgorica zbog navedenog krivičnog djela.

Prilikom lišavanja slobode kod Ivovića su pronađeni dokumenti Republike Slovenije za koje postoje osnovi sumnje da su falsifikovani, kao i manja količina opojne droge marihuana.

Pripadnici MUP-a Srpske 26. juna prošle godine na području opštine Istočna Ilidža uhapsili su Dušana Šilja zbog postojanja osnova sumnje da je zajedno sa Ivovićem učestvovao u izvršenju teškog ubistva Stefana Šarovića.