Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Otac nestale maloljetnice iz Sarajeva: Nije se udala, žao mi je tog momka

anisa

Ni pet dana nakon nestanka 15-godišnje Anise Rastoder njena porodica ne zna gdje se ona nalazi, kazao je otac maloljetnice Sead Rastoder u izjavi za medije.

Pojedini portali prenijeli su da se Anisa udala za E. H., ali je to otac Sead oštro negirao.

– Anisa se nije udala i žao mi je što momka bespotrebno uvlače u ovu priču. Komšinica nas je jučer obavijestila da je Anisa viđena kako izlazi sa M. H. (identitet poznat redakciji, op. a.) iz kuće u Hrasnici te nam je dala adresu. Riječ je o stanu koji je unajmila sestra M. H. pa nam vlasnik nije dao ući u kuću – kaže Sead.

M. Š. je 16-godišnjak koji je Anisi, nastavlja otac Sead, navodno momak i s kojim je u vezi. Ističe kako odranije imaju problema s njim.

– Ona nam nikada nije pričala, ali smo kasno saznali da joj je ranije često prijetio pa i pištoljem kako će je ubiti ukoliko ne bude s njim. Anisa je na kraju pod pritiskom sigurno morala pristati da ode s njim jer je u strahu šta bi joj mogao uraditi. Oni su ranije željeli da se vjere, ali smo mi bili protiv te veze. Još su mladi – priča otac nestale djevojčice.

Sead je otkrio da se u međuvremenu pojavio snimak s videonadzora iz jedne trgovine na kojem se na dan nestanka vide zajedno Anisa i M. H.

– On tvrdi da je nije vidio mjesec dana. Policija je izuzela snimak pa neka im on objasni zašto je lagao i kaže gdje je Anisa – poručio je Sead.

Policija pronašla dokaze, napadačima na Kovačevića sudit će se za pokušaj ubistva

Štikle i lopata?! Melaniji Trump i ta “kombinacija” stoji savršeno (VIDEO)