Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

porodica tuguje

Otac stradale djevojke: Idem u Dubai da direktno uzmem učešće u istrazi

nebojsa lazic andrijana
FOTO: Facebook / Screenshot
Nebojša Lazić: Oglasit ću se nakon 40 dana

Nakon 40 dana ću se direktno obratiti javnosti i molim vas da se do tada strpite, napisao je Nebojša Lazić

Porodica pjevačice i pravnice Andrijane Lazić ostala je nijema od boli nakon što je ona nastradala 10. januara padom sa 24. sprata zgrade u Dubaiju.

Njen otac Nebojša, koji je inače pripadnik MUP-a RS, rekao je da će se i sam uključiti u istragu. On je rekao kako sumnja da je njegova kćerka imala napad astme i da je zato pala sa sprata.

“Mada kod mnogih njen slučaj izaziva interesovanje, treba imati razumijevanja za porodicu, jer samo mi, porodica, osjećamo stvarnu bol.

Naši pravoslavni običaji nalažu nam šutnju u periodu od 40 dana. Ja, kao pripadnik MUP-a, u svakodnevnom sam kontaktu sa Direktorom policije u Dubaiju Isa Ahmedom Salem Ahmedom i čim prođe 40 dana, idem direktno u Dubai da direktno uzmem učešća u istrazi.

Samo želim da kažem da njene drugarice, sa kojima je bila u Dubaiju, nisu ni pod kakvom sumnjom i da je zato policija dozvolila njihov povratak kući. Ja sam direktno tražio od Direktora policije da ih pusti. Nakon 40 dana ću se direktno obratiti javnosti i molim vas da se do tada strpite”, napisao je Nebojša Lazić na Facebooku.

lazic status
FOTO: Screenshot
Lazićeva objava na Facebooku

Mada kod mnogih njen slučaj izaziva interesovanje, treba imati razemijevanha za porodicu, jer samo mi, porodica, osjećamo stvarnu bol. Naši,pravoslavni, običaji nalažu nam ćutanje u periodu od 40 dana. Ja, kao pripadnik MUP- a, u svakodnevnom sam kontaktu sa Direktorom policije u Dubaiju, Isa Ahmedom Salem Ahmedom i čim prodje 40 dana, idem direktno u Dubai da direktno uzmem učešća u istrazi. Samo želim da kažem da njene drugarice, sa kojima je bila u Dubaiju nisu ni pod kakvom sumnjom i da je zato policija dozvolila njihov povratak kući. Ja sam direktno tražio od Direktora policije da ih pusti. Nakon 40 dana ću se direktno obratiti javnosti i molim vas da se do tada strpite.

Posted by Nebojsa Lazic Zenga on Sunday, January 21, 2024