Otkriveni detalji iz života ubice dječaka iz BiH

26b2e34e526a71dcc10e0c41b2516240

Kod Silvija S. (33) kojem sude za ubistva Mohameda (4) i Eliasa (6), policija je pronašla poruke, dječje glave i tijela izrezana iz novina i časopisa, fetiše, maske, dječje lutke te kamere i snimke seksa s lutkama.

O tome su na suđenju monstrumu u utorak u njemačkom Potsdamu svjedočili policajci. Policajka Annika D. (36) je rekla na sudu da su u stanu ubojice pronašli poruke: “Vezanje djece”, “Djevojčice, dječaci, nož”, “Zaplijepiti usta”, “Napiti dijete” i sl. Policijska službenica Grit H. (47) rekla je da su u stanu ubojice pronašli hrpu smeća, prenosi 24sata.hr.

– Pretražili smo je milimetar po milimetar. Pronašli smo puno tijela dijece, glava djevojčica i tijela dječaka koje je optuženi izrezao iz novina i časopisa – rekla je Grit H.

Istražitelji su saznali da je Silvio od 2013. do 2015. godine na Ebayu kupovao dječje lutke, odjeću za princeze, kostim u obliku tigra, maske od lateksa, maske od kože, kamere, uređaj kojim se vidi po noći, različite fetiše, lisice, remenje i sl. Policija je našla i snimke kako se Silvio u krevetu zadovoljava s dječjom lutkom.

Silvio S. je, podsjetimo, 1. oktobra prošle godine oteo Mohameda (4) dok je bio u socijalnom uredu s majkom.

Kamere su kasnije snimile otmičara kako s Mohamedom šeće u Berlinu. Silvio je priznao policiji da je Mohameda ubio naredni dan 2. oktobra. Silvio je priznao da je dječaka u svojem stanu više puta seksualno zlostavljao te da je onda zadavio remenom jer je dječak plakao i išao mu na živce. Također, Silvio je rekao da se bojao da će ga pronaći dječakovi roditelji i policija pa se htio riješiti svjedoka. Silvio im je nakon privođenja rekao i da je ubio Eliasa (6).

Elias je nestao 8. jula prošle godine s igrališta ispred stana svojih roditelja. Policija je kasnije istraživala i da li je Silvio bio povezan s nestankom male Inge, ali za to dosad nisu našli dokaze, piše Bild.