Arabela Avdić

Ovo je 19-godišnja Sarajka koja je dvojicu muškaraca mučila u stanu (FOTO)

w873 (1)

Dodala je da je osumnjičena djevojka u maju ove godine u stanu u naselju Alipašino Polje protuzakonito postupala, tačnije, ograničila je slobodu kretanja dvojici muškaraca, potom ih je udarala šakama i nogama i nanosila im povrede nožem

Arabela Avdić (19), koja je uhapšena u akciji “Lipa”, bit će zadržana 24 sata, saopćeno je iz Tužilaštva Kantona Sarajevo.

– Uhapšena 19-godišnjakinja osumnjičena je za krivična djela nanošenje teške tjelesne povrede, protupravno lišenje slobode i neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Bit će zadržan 24 sata i nakon što je u tom zakonskom roku ispita postupajuća tužiteljica, odlučit će o daljnjim mjerama – kazala je portparol Tužilaštva KS Azra Bavčić.

Dodala je da je osumnjičena djevojka u maju ove godine u stanu u naselju Alipašino Polje protuzakonito postupala, tačnije, ograničila je slobodu kretanja dvojici muškaraca, potom ih je udarala šakama i nogama i nanosila im povrede nožem.

Foto: Facebook

Prilikom prilikom pretresa stana koji koristi na području sarajevske Općine Novi Grad pronađeni su heroin, amfetamin, kanabis, te drugi predmeti koji će biti korišteni kao dokaz u krivičnom postupku.

Foto: Dnevni avaz

Arabela Avdić je hapšena i u decembru prošle godine zbog sumnje da je pokušala provaliti u Konzum na Koševskom Brdu.