Crna hronika

Trebinje

Ovo je mladoženja koji je noćas poginuo nakon svoje svadbe

12/05/2019

Mladić koji je sjedio iza nastradalog Anđelića zadobio je prijelom lijevog kuka

Marko Anđelić (32) iz Trebinja, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u trebinjskom naselju Mokri Dolovi, došao je iz Beograda prije nekoliko dana u svoj rodni kraj da se oženi.

Nakon svadbe koja je bila u jednom trebinjskom motelu na izlazu iz grada prema Dubrovniku, nesretni mladić je razvozio prijatelje. Nesreća se dogodila 40 minuta iza ponoći na novom kružnom toku u trebinjskom naselju Mokri Dolovi, kada je mladoženja, koji je upravljao automobilom Alfa Romeo izletio s puta i udario u podzid.

Kako mediji saznaju u trebinjskoj bolnici, mladić koji je sjedio iza nastradalog Anđelića zadobio je prijelom lijevog kuka, hospitaliziran je, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Djevojka koja je u udesu zadobila nagnječenja grudnog koša smještena je na intenzivnu njegu trebinjske bolnice i ona je, za sada, također stabilno.

Treći povrijeđeni je, također, zadobio lakše povrede grudnog koša, dok se četvrta osoba iz automobila nije obratila ljekarima.

U Policijskoj upravi Trebinje potvrđeno je da se saobraćajna nesreća dogodila u subotu 40 minuta iza ponoći, kada je automobil izletio s puta i udario u potporni zid. Policija je obavila uviđaj, na lice mjesta su izašli i trebinjski vatrogasci, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac.

Sutra sahrana

Marko Anđelić, koji je stradao protekle noći nakon svoje svadbe, biće sahranjen sutra na mjesnom groblju u selu Gornje Vrbno.

Sprovod polazi ispred gradske kapele u Trebinju u 15, a saučešće porodica prima na istom mjestu od 12 sati.

Komentari

Autor: SrpskaInfo.com

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.