Crna hronika

petrovo

Pas se otrgnuo s lanca i napao unuku i baku, obje završile u bolnici

28/09/2020

Navodno je pas bio zavezan ispred kuće pa se otrgnuo sa lanca te istrčao i napao stariju ženu i dijete, koje je tom prilikom povrijedio po nogama, ali na svu sreću nisu u pitanju ozbiljnije povrede

Pas rase mađarski pulin, čiji je vlasnik M.J. napao je baku i njenu četvorogodišnju unuku u Petrovu, te su zadobile lake tjelesne povrede po nogama, javljaju Nezavisne novine.

Navodno je pas bio zavezan ispred kuće pa se otrgnuo sa lanca te istrčao i napao stariju ženu i dijete, koje je tom prilikom povrijedio po nogama, ali na svu sreću nisu u pitanju ozbiljnije povrede.

Kako je saopšteno iz PU Doboj, policijskoj stanici Petrovo, 24. septembra oko 14.55 sati, prijavljeno je da je pas, čiji je vlasnik M.J. sa područja opštine Petrovo, napao dvije osobe.

“Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Petrovo koji su potvrdili navode prijave te utvrdili da se radi o psu rase mađarski pulin, vlasništvo M.J., te da je dva lica, od kojih jer jedno maloljetno izujedalo po nogama.

Baka i unuka su zadobile lake tjelesne povrede, a ljekarska pomoć im je ukazana u Domu zdravlja Petrovo.

Protiv M.J. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu Izazivanje opšte opasnosti.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.