Crna hronika

Uhapšen u Modriči

Pedofil koji je s djetetom imao “intimnu vezu” ostaje iza rešetaka

20/11/2018

Za prijavljeno lice postoji osnov sumnje da je od jula do kraja oktobra, u namjeri zadovoljavanja polnog nagona, sa maloljetnim licem održavalo intimnu vezu, iako je znalo da je riječ o djetetu

Sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Doboju odredio je jednomjesečni pritvor licu čiji su inicijali V.J. /36/ osumnjičenom za obljubu maloljetnog lica, saopšteno je iz dobojskog Okružnog javnog tužilaštva.

Iz Tužilaštva navode da je pritvor određen u petak, 16. novembra, na prijedlog postupajućeg tužioca zbog postojanja naročitih okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeno lice boravkom na slobodi ometati krivični postupak uticajem na svjedoke.

Tužilac smatra da će osumnjičeno lice ponoviti krivično djelo, s obzirom na to da je sklono vršenju krivičnih djela, a posebno onih protiv polnog integriteta, te da je za ovo propisana kazna zatvora od najmanje osam godina.

Policijski službenici Policijske uprave Doboj su u četvrtak, 15. novembra, uhapsili lice V.J. sa područja opštine Modriča, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo obljuba sa djetetom mlađim od petnaest godina.

Za prijavljeno lice postoji osnov sumnje da je od jula do kraja oktobra, u namjeri zadovoljavanja polnog nagona, sa maloljetnim licem održavalo intimnu vezu, iako je znalo da je riječ o djetetu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.