Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

PU Zvornik

Pet osoba uhapšeno zbog napada na policajca palicama

policija rs (1)

Prethodno je saopšteno da je policiji prijavljeno da je deset nepoznatih osoba presrelo su i fizički napalo policajca dok je bio van dužnosti u mjestu Bjelovac, opština Bratunac

Petorka je danas uhapšena zbog sumnje da su učestvovali u napadu na policijskog službenika M.J. kojeg je noćas prema prijavi, napalo deset osoba koje su ga presrele i pretukle palicama.

“Službenici Policijske uprave Zvornik su danas u selu Obadi, opština Srebrenica, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, lišili slobode: D.I., B.C., M.S. i N.S. iz Srebrenice i S.J. iz Bratunca”, navodi se u saopštenju PU Zvornik.

Njih terete za krivična djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i tjelesna povreda.

Dodaju da je u toku kriminalistička obrada, a istraga u ovom predmetu se nastavlja.

Prethodno je saopšteno da je policiji prijavljeno da je deset nepoznatih osoba presrelo su i fizički napalo policajca dok je bio van dužnosti u mjestu Bjelovac, opština Bratunac.

Napadači su policajca prema prijavi, presreli noćas oko 03.10 časova dok je vozio automobil, a izašli su iz dva vozila i udarali ga palicama.

“M.J. su tom prilikom nanesene tjelesne povrede i napravljena je materijalna šteta na njegovom putničkom motornom vozilu, a povrijeđeni je upućen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na liječenje”, navodi se u saopštenju PU Zvornik.

Kako saznaju Nezavisne novine, on nije životno ugrožen.

“Policijski službenici Policijske uprave Zvornik pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina preduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju pronalaska izvršioca ovih krivičnih djela”, dodaje se u saopštenju.