karakaj kod zvornika

Petorica huligana teško pretukla malljetnika koji je navijao za suparnički klub

800×4501-23

Kako se dodaje u saopštenju, maloljetnik je upućen u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja Zvornik, gdje su mu od strane dežurnog doktora konstatovane teške povrede

Pet navijača juče je, u mjestu Karakaj, nanijelo teške povrede maloljetniku koji je navijao za suparnički nogometni klub, saopšteno je jutros iz Policijske uprave Zvornik.

Kako se navodi u saopštenju, Policijskoj stanici Zvornik juče je oko 17,50 časova prijavljeno da su, u pomenutom mjestu, N.I., P.Š., D.K., I.B. i jedna nepoznata osoba napali maloljetnika Č.Š.

“Policijski službenici izašli na lice mjesta, gdje su zatekli povrijeđeno maloljetno lice”, navedeno je u saopštenju Policijske uprave Zvornik.

Kako se dodaje u saopštenju, maloljetnik je upućen u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja Zvornik, gdje su mu od strane dežurnog doktora konstatovane teške povrede.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji i dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu teška tjelesna povreda.