Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Udes kod Mrkonjić Grada

Pijan neregistrovanim “Golfom” udario kravu na cesti, suvozač završio na UKC-u

Rijeka: Krave na cesti predstavljaju opasnost u prometu
18.10.2015., Rijeka - Krave uz promertnicu DC3, staru cestu Rijeka-Zagreb, na predjelu Kamenjak predstavljaju opasnost za promet. rPhoto: Goran Kovacic/PIXSELL

Krava nije pronađena na licu mjesta, ali su ostali tragovi životinje koji ukazuju da je ona učestvovala u ovoj neobičnoj saobraćajnoj nezgodi

Dragan E. iz Mrkonjić Grada je u mjestu Surjan u ovom gradu upravljajući golfom udario kravu koja se nalazila na kolovozu, a tom prilikom je povrijeđen suvozač G.Č, pišu Nezavisne novine.

Krava nije pronađena na licu mjesta, ali su ostali tragovi životinje koji ukazuju da je ona učestvovala u ovoj neobičnoj saobraćajnoj nezgodi.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad su saopštili da se juče oko 17.50 sati dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je D.E. iz Mrkonjić Grada upravljajući golfom udario u domaću životinju – kravu koja se nalazila na kolovozu.

“U ovoj saobraćajnoj nezgodi tjelesne povrede je zadobio suvozač G.Č. iz Mrkonjić Grada kojem je medicinska pomoć ukazana u Domu zdravlja Mrkonjić Grad, nakon čega je prevezen u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjaluci. Vozač D.E. je upravljao vozilom prije sticanja prava na upravljanje vozilom, vozilo nije registrovano, a izvršeno je alkotestiranje istog kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 0,75 g/kg. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku“, navodi se u saopštenju.

“Pacijent G.Č., koji je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u Mrkonjić Gradu, stabilnog je zdravstvenog stanja i ostaje na daljem liječenju i praćenju u UKC-u RS”, rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Prema podacima iz Urgentnog centra, pacijent G.Č. primljen je sinoć oko 20.10 sati u dnevnu bolnicu Urgentnog centra.

“Pacijent je zadobio povrede ručnog zgloba, potkoljenice i grudnog koša. Stabilnog je zdravstvenog stanja i ostaje na daljem liječenju i praćenju”, navode i UKC-a RS.