Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Stričići

Pijan vrijeđao policajce, pa im razbio staklo na službenom vozilu

policija rs44

Iz policije navode da je o svemu obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka

Policijski službenici nadležne policijske stanice Policijske uprave Banjaluka, juče su lišili slobode M. V. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo “Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari” i prekršaj “Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija”, javlja Anadolu Agency (AA).

“Tokom obavljanja redovih poslova i zadataka, juče oko 19,30 časova, u mjestu Stričići, kod Banjaluke, tokom održavanja sabora, M. V. je u alkoholisanom stanju prišao policijskim službenicima, vrijeđao ih, insistirao da se udalje, a zatim rukom razbio prednje vjetrobransko staklo na službenom putničkom automobilu ‘peugeot'”, navodi se u saopštenju iz Policijske uprave Banjaluka.

Iz policije navode da je o svemu obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se u redovnoj proceduri protiv M. V. dostavi izvještaj za krivično djelo “Oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari”, a dežurni sudija Osnovnog suda Banjaluka je saopštio da se lice prekršajno sankcioniše uručivanjem prekršajnog naloga zbog počinjenog prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru.