Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kod Bosanske Gradiške

Pijani bilder jednom policajcu razbio nos, drugog izgrebao

policija rs334

Sve se odigralo u nedjelju kada je patrola zaustavila “peugeot” u kojem je B.J. bio saputnik

B.J. (30) iz Šapca uhapšen je u Brestovčini kod Bosanske Gradiške jer je pijan napao policijsku patrolu i jednom policajcu razbio nos, a drugog izgrebao po vratu.

“Glas Srpske” piše da se sve odigralo u nedjelju kada je patrola zaustavila “peugeot” u kojem je B.J. bio saputnik. Automobilom je upravljala M.Đ. (35) iz Bosanske Dubice koja je vozilom ušla u jednosmjernu ulicu.

“Po zaustavljanju, policajci su joj saopštili kakav je prekršaj učinila i zatražili dokumente. B.J. je odmah počeo da galami kako bi zaštitio ženu. Nakon toga je nasrnuo na policajce i jednog je udario laktom u nos i pesnicom po ruci, a drugog je izgrebao po vratu i rukama. Oni su ga ipak savladali”, rekao je pomenutom listu neimenovani izvor navodno blizak istrazi.

Dodao je da je alkotestiranjem osumnjičenog utvrđeno da u krvi ima 1,41 promil alkohola. Policajcima je trebalo vremena da savladaju B.J. s obzirom na to da se radi o snažnoj i krupnoj osobi koja vjerovatno trenira bodi-bilding i stalno se opirala.

U Policijskoj upravi Gradiška navodeći inicijale osumnjičenog, istakli su da ga terete za sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje. Protiv osumnjičenog će biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.