Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Crna hronika

Pijani mladić udario policajca nogom u grudi

12/01/2017

Policijski službenik Policijske stanice Mostar Centar fizički je napadnut u srijedu oko 22.50 sata tokom intervencije u Splitskoj ulici u Mostaru.

Patrola policije u Splitskoj ulici zatekla je vozilo marke “Opel Vectra” na kojemu je bilo oštećeno prednje vjetrobransko staklo.

Pored vozila bili su vlasnik D. B. (1973.) i M. S. (1972.), obojica u vidno alkoholiziranom stanju, a ubrzo su se pojavili i tri osobe J. K. (1973.), I. K. (1995.) i V.K. (1972.), saopšteno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

U jednom trenutku I. K. je nogom u grudi udario jednog od policajaca, nakon čega je uhapšen i zadržan u prostorijama Policijske stanice.

Zbog ometanja ovlaštenih službenih osoba pri vršenju službene dužnosti uručeni su prekršajni nalozi M. S. i J. K. O svemu je upoznata krim policija te su poduzete potrebne mjere, navodi se u priopćenju.

Komentari