Crna hronika

Pijani vozač izazvao dvije saobraćajne nesreće i pobjegao

13/01/2017

Policija je pronašla vozača koji je u jednom danu učestvovao u dvije saobraćajne nezgode u Loparama i Brčkom i oba puta pobjegao sa lica mjesta, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Utvrđeno je da je riječ o pedesetšestogodišnjem muškarcu čiji su inicijali Đ.Đ. iz Brusnice kod Lopara, koji je pod dejstvom alkohola vozio automobil “kia”.

On je u srijedu, 11. januara, u 19.30 časova pobjegao nakon što je krećući se svojim terenskim vozilom prilikom mimoilaženja prešao u suprotnu saobraćajnu traku i sudario se sa sanitetskim vozilom Doma zdravlja Lopare na regionalnom putu Lopare-Brčko u mjestu Brusnica.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi nastala je materijalna šteta na sanitetskom vozilu.

Policija je tokom uviđaja na licu mjesta pronašla predmete i tragove na osnovu kojih je utvrđeno da je vozilo koje se udaljilo sa mjesta udesa “kia” i o vozilu koje se traži, sa oštećenjima koja su nastala u saobraćajnoj nezgodi, bile su obaviještene sve policijske agencije u okruženju.

Istog dana u 23.00 časa vozač je traženim automobilom sletio sa puta u kanal u mjestu Dubravice kod Brčkog i ponovo pobjegao sa lica mjesta.

Iz CJB-a navode da je nesavjesni vozač vrlo brzo pronađen i identifikovan, zahvaljujući dobroj saradnji i zajedničkom radu policijskih službenika Policijske stanice Lopare i policije Brčko distrikta, i protiv njega slijede zakonom predviđene mjere.

Komentari