Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

tikvarići kod vlasenice

Poginuo prilikom sječe šume

šuma hercegovina
Foto: Fena

Prijava o nesreći stigla je juče oko 13.15 sati, a nažalost, medicinska ekipa koja je stigla na mjesto događaja nije mogla učiniti ništa da spasi život nesrećnog muškarca

Tragedija je zadesila Tikvariće kod Vlasenice, gdje je E.F. iz Vlasenice izgubio život tokom sječe šume, potvrđeno je za “Nezavisne novine”.

Policijska uprava Zvornik je brzo reagovala na prijavu, te su službenici Policijske stanice Vlasenica odmah krenuli na mjesto nesreće.

Prijava o nesreći stigla je juče oko 13.15 sati, a nažalost, medicinska ekipa koja je stigla na mjesto događaja nije mogla učiniti ništa da spasi život nesrećnog muškarca. Doktor iz Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja Vlasenica mogao je samo da konstatuje smrt.

-Službenici Policijske stanice Vlasenica izvršili su uviđaj. Na lice mjesta je upućen i doktor mrtvozornik Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja Vlasenica, koji je konstatovao zadesnu smrt. – javili su iz Policijske uprave Zvornik.

Dalje mjere i radnje na dokumentovanju ovog tragičnog događaja preuzima dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.