Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Crna hronika

Pokušaj samoubistva kod Prnjavora: Žena se polila benzinom i zapalila

31/08/2016

Stravičan pokušaj samoubistva dogodio se jučer u Babanovcima kod Prnjavora kada se Stojanka Simić (49) iz tog sela polila benzinom i zapalila, prenosi hms.ba.

Nesretnoj ženi prva pomoć ukazana je u Domu zdravlja u Prnjavoru nakon čega je prevezena u Univerzitetski klinički centar u Banjoj Luci na dalje liječenje.

Cijeli slučaj u ponedjeljak su oko 14.30 sati prijavi liječnici prnjavorskog Doma zdravlja, nakon što je Stojanka s opeklinama dovezena u Hitnu pomoć.

Nakon prijave izvršen je uviđaj tijekom koga je utvrđeno da se nesretna žena sama polila benzinom i zapalila. Motiv zbog koga je pokušala sebi oduzeti život zasada nije poznat.

U Univerzitetskom kliničkom centru u Banjoj Luci potvrđeno je da je Stojanka hospitalizirana u Klinici za anesteziju i intezivno liječenje.

“Pacijentkinja je primljena u stanju teškog opekotinskog šoka. Opekolina je zahvaćeno oko 60% tijela. Pacijentkinja je životno ugrožena, a sve dalje prognoze su krajnje neizvjesne “, rekao je glavni dežurni liječnik na kirurgiji dr Nebojša Trkulja.

Komentari