Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

MUP RS

Policija “češlja” auto-radionice, pronađen i oduzet sumnjivi sivi BMW

policijska_akcija_migranti

Prilikom pretresa privremeno je oduzeto putničko motorno vozilo “BMW 5-F10”, dijelovi motora, raznih vozila, mobilni telefoni i druga dokumentacija

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a po naredbi Osnovnog suda u Banjaluci izvršili pretres auto-radionica na području grada Banjaluke vlasništvo lica P.D. koji se sumnjiči da je izvršio krivična djela “teška krađa” i “prikrivanje”, javlja Anadolu Agency (AA).

“Prilikom pretresa, privremeno je oduzeto putničko motorno vozilo ‘BMW 5-F10’, sive boje, bez registarskih oznaka i dokumentacije, dijelovi motora, dijelovi raznih vozila, vazdušni jastuk, mobilni telefoni i druga dokumentacija”, navodi se u saopštenju iz MUP-a RS-a.

Policijski službenici izvršili su kroz bazu “Interpola” provjere za još 38 vozila koja su zatečena na lokacijama pretresa, gdje je utvrđeno da se ta vozila ne potražuju.

“Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS će u narednom periodu preduzeti dalje mjere i radnje pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, te će se izvršiti dodatna provjere za ostale auto dijelove koji su privremeno oduzeti, kao i vještačenja radi utvrđivanja porijekla oduzetog vozila i dijelova”, stoji u saopštenju.