Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nakon višesatne potrage

Policija likvidirala muškarca koji je ubio dijete u Foči

Banja Luka: U sačekuši ubijen Slaviša Ćulum
15, May, 2020, Banja Luka - Well-known criminal Slavisa Culum was shot dead in Banja Luka today. According to the first information, he was killed in ambush near his house in Dragocaj near Banja Luka. Photo: Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages 15, maj, 2020, Banja Luka - Poznati kriminalac Slavisa Culum ubijen je danas u Banja Luci hicima iz vatrenog oruzja. Prema prvim informacijama ubijen u sacekusi u blizini svoje kuce u Dragocaju kod Banja Luke. Photo: Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages

Policija ga je locirala u objektu Šumskog gazdinstva Maglić, opkoljen je i pozvan da se preda, međutim kako saznaju on je pružao otpor i pokušao aktivirati ručnu bombu

Muškarac iz sela Zavait, koji je osmnjičen za ubistvo devetogodišnjeg dječaka, ubijen je oko ponoći jer je pokušao da aktivira eksplozivnu napravu, potvrdio je Srni portparol Tužilaštva u Trebinju Srđan Vukanović.

Policija je ubicu locirala u domu Šumskog gazdinstva “Maglić” i pokušala ga uhapsiti, a nakon što je odbio da se preda i pokušao da upotrijebi eksplozivnu napravu, usmrtili su ga pripadnici Policijske uprave Foča i Žandarmerije.

Vukanović je demantovao da je osumnjičeni imao taoca.

Srna nezvanično saznaje, u pitanju je duševno oboljelo lice Borivoj T, koji je juče poslijepodne usmrtio dječaka, rođenog 2012. godine, pucavši na automobil na regionalnom putu Zavait-Čelebići.