Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bosanski šamac

Policija mu pretresla stan i pronašla više od jednog kilograma marihuane

Бијељина – полиција – одузета марих
БИЈЕЉИНА, 6. ОКTОБРА /СРНА/ - Полиција из Шамца одузела је килограм и 266,66 грама марихуане приликом претреса стана и других просторија које користи лице чији су иницијали М.З.

Iz Policijske uprave Bijeljina saopšteno je da je, pretres kuće, stana i pomoćnih objekata koje koristi lice iz Bosanskog Šamca M.Z, policija izvršila postupajući u skladu sa akcijom “Plantaža 2020”

Policija iz Bosanskog Šamca oduzela je kilogram i 266,66 grama marihuane prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi lice čiji su inicijali M.Z.

Iz Policijske uprave Bijeljina saopšteno je da je, pretres kuće, stana i pomoćnih objekata koje koristi lice iz Bosanskog Šamca M.Z, policija izvršila postupajući u skladu sa akcijom “Plantaža 2020”, a na osnovu ranije prikupljenih operativnih saznanja i naredbe Osnovnog suda u Modriči.

U saopštenju se navodi da će, nakon kompletiranja predmeta, uz konsultacije dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Doboju, protiv M.Z. biti dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet droge.