Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

PU Banjaluka

Policija o napadu na advokaticu Jovanu Kisin Zagajac: Muškarac “gestikulirao” rukama

policija rs
Photo: Dejan Rakita/PIXSELL
Arhiva

Jovana Kisin Zagajac izjavila je da ju je u Ulici Veselina Masleše u Banjaluci fizički i verbalno napao muškarac za kojeg su joj u policiji rekli da je od ranije poznat policiji

Banjalučka policija je juče uručila prekršajni nalog J.M. iz Banjaluke zbog počinjenog prekršaja vrijeđanje.

Kako su saopštili iz Policijske uprave Banjaluka, nadležnoj policijskoj stanici, istog dana u 15.20 sati, oštećeno lice prijavilo je da je neposredno prije prijave u Ulici Veselina Masleše nepoznato lice napalo.

“Policijski službenici su izašli na lice mjesta, kojom prilikom su došli do saznanja da se oštećeno lice u navedenoj ulici mimoišlo sa nepoznatim muškim licem koje se nedolično ponašalo, na način da je upućivalo pogrdne riječi i izraze, te gestikuliralo rukama u pravcu oštećenog lica što je kod oštećenog lica izazvalo osjećaj uznemirenosti. U blizini lica mjesta navedeno lice je pronađeno i uručen mu je prekršajni nalog”, navodi se u saopštenju policije.

Podsjećamo, banjalučka advokatica Jovana Kisin Zagajac izjavila je za “Nezavisne novine” juče da ju je u Ulici Veselina Masleše u Banjaluci fizički i verbalno napao muškarac za kojeg su joj u policiji rekli da je od ranije poznat policiji, o čemu je pisala na društvenim mrežama.