Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

u brčanskom naselju Bijela

Policija pronašla veliku plantažu marihuane, imala i sistem za navodnjavanje

Брчко – полиција – заплијењене стаб
БРЧКО, 21. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Полиција Брчко дистрикта данас је у брчанској Мјесној заједници Бијела заплијенила 22 стабљике индијске конопље заједно са системом за наводњавање.

Policija je došla do informacija o lokaciji sa zasadima indijske konoplje provodeći aktivnosti na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga na području Brčko distrikta

Policija Brčko distrikta danas je u brčanskoj Mjesnoj zajednici Bijela zaplijenila 22 stabljike indijske konoplje zajedno sa sistemom za navodnjavanje, rekla je portparol Policije Dževida Hukičević.

Hukičević je novinarima saopštila da Policija, pod nadzorom Tužilaštva distrikta, preduzima dalje radnje na pronalasku lica koje je zasadilo i koristilo pronađene stabljike i da radi na dokumentovanju krivičnog djela.

Ona je napomenula da je Policija došla do informacija o lokaciji sa zasadima indijske konoplje provodeći aktivnosti na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga na području Brčko distrikta.