Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Đurđevik

Policija se oglasila o kobnoj nesreći: Vozač “Venta” poginuo na licu mjesta

2303_djudjervik

Kako su jutros saopštili iz MUP-a TK, u navedenoj saobraćajnoj nezgodi smrtno je stradao vozač M. G. kod koga je na licu mjesta smrt konstatovao dežurni ljekar SHMP Doma zdravlja Živinice

Jučer oko 6.00 sati na magistralnom putu M-18, u mjestu Đurđevik, grad Živinice dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali M. G, rođen 1979. godine iz Živinica koji je upravljao vozilom marke Vento, L. Z, rođena 2001. godine iz Živinica koja je upravljala vozilom marke Seat-Toledo i M. N, rođen 1995. godine iz Srebrenika koji je upravljao vozilom marke Cady.

Kako su jutros saopštili iz MUP-a TK, u navedenoj saobraćajnoj nezgodi smrtno je stradao vozač M. G. kod koga je na licu mjesta smrt konstatovao dežurni ljekar SHMP Doma zdravlja Živinice, dok su vozač L. Z. i saputnik A. Z, rođena 1999. godine, zadobili teške tjelesne povrede konstatovane na UKC-u Tuzla, gdje su zadržani na daljnjem liječenju.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac koji je izašao na lice mjesta i rukovodio uviđajem, a potrebne mjere poduzeli su službenici OKP PU Živinice.