Crna hronika

modriča

Policija spriječila ženu da skoči sa mosta i izvrši samoubistvo

08/10/2020

Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Modriča koji su navedenu žensku osobu spriječili u navedenoj namjeri

Policajci Policijske uprave Modriča spriječili su sinoć poslije ponoći nepoznatu žensku osobu u pokušaju samoubista. Naime, informacijama kojima raspolažemo, vjerovatno je htjela izvršiti samoubistvo skokom u rijeku Bosnu.

Policijskoj stanici Modriča rano jutros, oko 01, 50 sati, prijavljeno je da je na Starom mostu, na rijeci Bosni u Modriči, uočena nepoznata ženska osoba koja je jednu nogu prebacila preko zaštitne ograde, pokazajući namjeru da hoće da skoči, saopšteno je iz policije.

Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Modriča koji su navedenu žensku osobu spriječili u navedenoj namjeri.

Navedenom licu je ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne pomoći Doma zdravlja Modriča odakle je isto prevezeno u dobojsku bolnicu.

Policijska uprava Doboj zahvaljuje se građanima na obavještenju, jer smo obostranom brzom rekacijom spasili jedan ljudski život.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.