potraga

Policija traži pomoć: Dodik posljednji put viđen na izlazu iz pošte

dodik nenad (1)

Nestala osoba je starosti oko 70 godina, sitnije tjelesne građe, visine od 160 centimetara, težine oko 75 kilograma, prosijede kratke kose, zelenih očiju, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka

Banjalučka policija traga za Nenadom Dodikom koji se u petak, 12. maja, udaljio iz porodične kuće u nepoznatom pravcu i apeluje da građani, ukoliko vide nestalu osobu ili dođu do bilo kakvih saznanja, prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni broj telefona 122.

Nestala osoba je starosti oko 70 godina, sitnije tjelesne građe, visine od 160 centimetara, težine oko 75 kilograma, prosijede kratke kose, zelenih očiju, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Na sebi je imao kačket tamnije boje, dužu tamnoplavu jaknu, ispod jakne tamnoplavi prsluk sa natpisom “POMAS” na leđima, tamnoplavi donji dio trenerke i patike sa bijelim detaljima.

U saopštenju je navedeno da je policiji jučer prijavljeno da je Dodik posljednji put viđen oko 8.00 sati na izlazu iz objekta Pošte Srpske u Ulici Kralja Petra Prvog Karađorđevića, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.