Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

pljačka u nikšiću

Policija u BiH uhapsila muškarca zbog ubistva i krađe 380.000 eura

zapaljeno vozilo

Kako je u srijedu saopšteno iz crnogorske policije više maskiranih napadača izvršilo je pljačku pošte u Nikšiću, prilikom koje je ubijen radnik obezbjeđenja LJ.M.

Policijski službenici Policijske stanice Bileća juče su lišili slobode osobu inicijala S.A. iz Bileće, zbog sumnje da je počinila krivično djelo “Razbojništvo” koje se dogodilo u srijedu u Nikšiću u Crnoj Gori.

“Pripadnici Policijske uprave Trebinje postupajući po naredbi Okružnog suda u Trebinju, izvršili su pretres kuće, pomoćnih prostorija i vozila koje koristi lice inicijala S. A. te tom prilikom pronađeni i privremeno oduzeti tragovi koji mogu poslužiti u rasvjetljavanju krivičnog djela ‘Razbojništvo’, koje se dogodilo istog dana u Nikšiću, Republika Crna Gora”, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Kako je u srijedu saopšteno iz crnogorske policije više maskiranih napadača izvršilo je pljačku pošte u Nikšiću, prilikom koje je ubijen radnik obezbjeđenja LJ.M.

Navedeno je da su maskirani i naoružani napadači su prilikom pljačke upucali radnika obezbjeđenja LJ.M. u grudi, nakon čega je transportovan u Klinički centar Crne Gore, gdje je i pored napora ljekara podlegao povredama. Iz policije je saopšteno da tragaju za četiri maskirana napadača.

Radnik osiguranja Ljubiša Mrdak (50) je usljed ranjavanja preminuo.

Kako javljaju crnogorski mediji, u Bileći je uhapšen Stojan Albijanić.

Pljačkaši su terencem BiH tablica pobjegli u nepoznatom pravcu a oteli su oko 380.000 eura. Prema nezvaničnim informacijama, novac je dopremljen zbog isplate penzija.