bosanska gradiška

Policija upala u kuću i zatekla sedam osoba kako konzumiraju spid

Pronađeni predmeti su izuzeti i poslužiće kao dokaz u krivičnom postupku

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška otkrili su u kući u Ulici Mirka O. Tomića sedam osoba koje su konzumirale drogu.

“Policijski službenici došli su do operativnih saznanja da se u kući koju koristi osumnjičena S.S. okuplja više osoba koje konzumiraju opojne droge, te su nakon izvršenih operativnih provjera ušli u kuću i zatekli sedam osobaa koje su konzumirale opojnu drogu”, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

U saopštenju se navodi da su u toku uviđaja policijski službenici pronašli i izuzeli dvije PVC folije u kojima se nalazila bijela praškasta materija koja asocira na opojnu drogu spid, PVC cjevčicu sa ostacima bijele praškasta materije, digitalnu vagu i metalnu mrvilicu za pripremu i konzumiranja opojne droge.

Pronađeni predmeti su izuzeti i poslužiće kao dokaz u krivičnom postupku.

Osobe čiji su inicijali S.M. iz Doboja, te A.M. i S.S. iz Gradiške lišene su slobode s obzriom da se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga, ali su nakon završene kriminalističke obrade, uz saglasnost dežurnog okružnog javnog tužioca, puštene na slobodu.

Protiv njih biće podnesen izvještaj za počinjena krivična djela, dodaje se u saopštenju.