Crna hronika

Viktor Čavić

Policiji prijetio pištoljem, pa ih pokušao pregaziti automobilom

06/09/2021
FOTO: SrpskaInfo.com

"Policijski službenici su u nedjelju oko 2.30 sati u mjestu Kola, pokušali zaustaviti vozilo „BMW“, jer su došli do saznanja da navedenim upravlja Viktor Čavić za kojim je raspisana potraga od strane PU Banjaluka

Pravi haos u noći između subote i nedjelje dešavao se na Manjači kada je policija pokušala uhapsiti Viktora Čavića iz Banjaluke, saznaje Srpskainfo.

Da bi izbjegao hapšenje on je policajcima prijetio pištoljem, a zatim ih pokušao pregaziti automobilom. Radi se o osobi za kojom je raspisana potjernica.

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da je on uhapšen juče oko 15 sati na teritoriji opštine Mrkonjić Grad, nakon potrage.

– Viktor Čavić je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Napad na službenu osobu u obavljanju službene dužnosti“ i D.K. zbog postojanja osnova sumnje da je pomagalo osumnjičenom u izvršenju krivičnog djela – pojasnila je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

Naime, policijski službenici su u nedjelju oko 2.30 sati u mjestu Kola, pokušali zaustaviti vozilo „BMW“, jer su došli do saznanja da navedenim upravlja Viktor Čavić za kojim je raspisana potraga od strane PU Banjaluka.

– Prilikom zaustavljanja vozila osumnjičeni je usmjerio pištolj prema policijskim službenicima, prijeteći da će napasti na život i tijelo, da bi nedugo nakon toga pokušao vozilom udariti policijske službenike nakon čega je pobjegao sa lica mjestu – pojasnila je Mučibabićeva.

U navedenom vozilu kao suvozač se nalazilo D.K.

Nakon što je Viktor Čavić juče uhapšen u Mrkonjić Gradu, sproveden je u PU Banjaluka na dalju kriminalističku obradu, saznaje Srpskainfo.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.