vodostaj otežava potragu

Potraga i dalje traje: Ko je mladić koji je s automobilom nestao u Drini?

873×400

Učesnici potrage navode da im rad otežava visok vodostaj rijeke Drine, a automobil koji je potonuo u rijeku nije juče lociran ni dronom

Pripadnici Specijalizovane jedinice Republičke uprave civilne zaštite za spasavanje na vodi i pod vodom priključili su se potrazi za mladićem koji je u semberskom selu Amajlije kod Bijeljine automobilom upao u rijeku Drinu, objavljeno je na zvaničnoj stranici Civilne zaštite.

U policiji i tužilaštvu u Bijeljini Srni je rečeno da nemaju podatak o identitetu muškarca za kojim se traga treći dan od prijave očevica događaja.

Učesnici potrage navode da im rad otežava visok vodostaj rijeke Drine, a automobil koji je potonuo u rijeku nije juče lociran ni dronom.

Prema podacima Republičke uprave civilne zaštite u akciji učestvuju pripadnici bijeljinske Službe civilne zaštite i Vatrogasne jedinice, ronioci gradske službe civilne zaštite i službenici Kriminalističke policije Policijske uprave Bijeljina, kao i Granične policije.

Policiji je u utorak, 30. marta, u 18.00 časova prijavljeno da je u naselju Amajlije u rijeku Drinu sletio automobil “golf pet” kojim je upravljao nepoznati muškarac.