Crna hronika

žepče

Potraga za ženom kojoj se tri dana gubi svaki trag: Izašla po hljeb i nestala (FOTO)

13/01/2021
Foto: GSS Žepče

Milenka je u posljednji put viđena u smeđoj jakni kariranoj oko rukava, crvenoj majici, crnom donjem dijelu trenerke i crnim cipelama

Milenka Planinac, zvana Milena (69) iz Žepča nestala je 10. januara u jutarnjim satima i od tada se za njom bezuspješno traga.

Milenka je u posljednji put viđena u smeđoj jakni kariranoj oko rukava, crvenoj majici, crnom donjem dijelu trenerke i crnim cipelama.

Prema informacijama iz policije, ona je posljednji put viđena u nedjelju u 7.55 sati kada je izašla iz stana u zgradi Žepčanka. To jutro je navodno krenula da kupi hljeb.

Slijedom informacija prikupljenih pregledom nadzornih kamera u gradu, pripadnici GSS-a Žepče jučer su pretraživali korito rijeke Bosne uz pomoć specijaliziranih timova za potragu i spašavanje na vodi, timovima za potragu i spašavanje na kopnu te bespilotnim letjelicama.

– Molimo sve koje imaju bilo kakve informacije vezano za nestalu da jave na broj GSS-a Žepče 063 544 633 ili broj policije 122 – saopćila je Gorska služba spašavanja iz Žepča.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.