Nakon nesreće

Povrijeđeni mladić i djevojka u teškom stanju

bl hitna

Oba pacijenta hospitalizovana su u Klinici UKC-a za anesteziju i intenzivno liječenje i dalje prognoze u vezi sa njihovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne i preuranjene

Pacijenti Darijo Slavnić /24/ i Nikolina Tešić /21/ iz Kotor Varoši, koji su nakon saobraćajne nezgode primljeni u Univerzitetski klinički centar /UKC/ Republike Srpske, trenutno su u teškom opštem stanju.

Iz UKC-a navode da je pacijent čiji su inicijali D.S. priključen na aparate za mehaničku ventilaciju, dok je pacijent čiji su inicijali N.T. trenutno svjesna i u toku je sprovođenje neophodnih dijagnostičkih procedura.

Oba pacijenta hospitalizovana su u Klinici UKC-a za anesteziju i intenzivno liječenje i dalje prognoze u vezi sa njihovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne i preuranjene.

Kotorvarošani Darijo Slavnić /24/ i Nikolina Tešić /21/ povrijeđeni su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Banjaluka-Kotor Varoš, u mjestu Opsječko.

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila sinoć u 21.20 časova, učestvovao je Slavnić, koji je upravljao motociklom “suzuki”, te Aleksandar Radonjić /36/ iz Banjaluke koji je vozio automobil “folksvagen kedi”.